lunes, 29 de julio de 2019

Beneficis del taller

El taller “De la maternitat al món” neix amb la il·lusió d’haver trobat la fórmula per a que moltes de les teves noves necessitats siguin satisfetes en aquesta aventura de ser mare (Maternitat i canvis). L’empoderament femení t’espera. Passa, si us plau.

Amb aquest taller aconseguiràs viure des de qui ets realment, alineada amb el que sents, penses i fas. Tindràs la certesa de ser en el teu camí, tenint, duent, aconseguint, vivint... la vida que realment vols; una vida plena, autèntica, i contribuint al món que anheles en el més profund del teu ésser. La confiança, direcció i percepció que t’aportarà aquest taller farà que el més rellevant per tu, la teva família, tingui la prioritat que es mereix (beneïda conciliació familiar!).

Sssssshhhh… un secret: la clau per tenir la vida que tu vols, resideix en el TEU ESTAT. Descobriràs com funciones de la millor manera. Ho desenvoluparàs. I el millor; sabràs com aplicar-ho en el teu dia a dia, i si, també en els moments fotuts. A més a més crearàs nous hàbits que generin, alimentin i et mantinguin en un estat fluid i òptim, convertint-se en la teva manera natural de funcionar. Com diu el Dr. Gilligan “Seràs tan bona, com sigui el teu estat”.

I… Què és el que vull aconseguir? La teva resposta a aquesta pregunta podria estar condicionada pels desitjos predeterminats de la societat occidental patriarcal, contestant amb una ambició prefabricada. Per això, la importància de connectar amb el que realment ets, amb el teu estat de fluïdesa i amb la resposta “a quin món vull pertànyer?”, de manera que el teu propòsit real estigui alineat amb tu, tant en el camp professional com en el personal.

Amb tot això, exploraràs els passos a fer per aconseguir el què més desitges des de qui t’agrada més ser, d’una manera creativa, obrint perspectives, i com no?!, sostenint i transformant possibles imprevistos i fantasmes des de la plena presència i serenitat.

T’animem a que t’apuntis al taller “De la maternitat al món” per començar aquest viatge de viure des de tu.

Faciliten:
Júlia Casals. Ioga per l’embaràs i criança conscient
Jonbi Belategi. Coach Generatiu

julia.c.o@hotmail.com
629536938


No hay comentarios:

Publicar un comentario